Welkom!

Foto

Welkom bij Limited Boomerang !

Ik wilde naast mijn babywinkel heel graag iets doen voor de (puber)kinderen die het heel erg moeilijk hebben. Dit heb ik gedaan door een kledinglijn te ontwerpen voor stoere jongens en meiden, vrouwen, vaders en moeders die met het dragen van deze kleding hopelijk hetzelfde willen steunen. Met hierin limited edities en een basislijn.
In Nederland zijn 80.000 (!) kinderen die niet opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving. Dit raakt me heel erg. De kinderen zijn veelal niet zichtbaar, maar zitten in een sociaal isolement en Stichting Het Vergeten Kind helpt deze kinderen.
Ik merkte dat er heel veel vragen kwamen om prints te ontwerpen. Dus een deel van de website kun je je eigen prints kopen of een verzoek indienen voor een ontwerp. Het bedrukken kun je of zelf regelen of laten doen. Dit kan al vanaf 1 stuks.

Nu komt het mooie deel: Van een deel van de winst kunnen we hopelijk zoveel mogelijk kinderen helpen!  Mijn doel is om meer betrokkenheid te creëren, vooral ook onder jongeren!

De boomerang staat voor een spreuk die mijn oma altijd (geborduurd!) in de schuur had hangen: wie goed doet, goed ontmoet. Het komt altijd bij je terug!

Hoe werkt het?
-van de kleding wordt 2% van de winst afgedragen. 
-van de transfers wordt 1% van de winst afgedragen
Je vindt een teller op de nieuwspagina om de stand te bekijken die we maandelijks bijhouden!